PODNE OBLOGE I RUBNE TRAKE

GUMENE PODNE OBLOGE I TRAKEŠirok asortiman podova od gume i reciklirane gume. Podovi od gume u trakama i u pločama za različite namjene, čepasti gumeni podovi u sivoj i crnoj boji, protuklizni podovi, antistatički podovi i podovi otporni na kiseline i lužine.
Podovi od reciklirane gume izrađeni su u pločama dimenzija 500x500 mm, debljina 25 i 40 mm u crnoj, crvenoj, zelenoj i žutoj boji. Najčešća primjena je na dječjim igralištima, dječjim vrtićima te kao podloge oko bazena i vrtne staze. Podloge su protuklizne i otporne na vanjske utjecaje visokih i niskih temperatura te padaline.
Behaton ploče su također proizvod od recilirane gume koji se lijepi na čvrstu podlogu, debljine 3 mm. Ublažava udarce kod pada, može se koristiti kao dvoranska podloga za razne sportove, protuklizna i otporna na vanjske vremenske utjecaje. Izrađuje se u crnoj, zelenoj, crvenoj i žutoj boji.

PVC PODNE OBLOGE I TRAKEPVC podovi su vrlo otporni na habanje, izrađuju se u trakama i pločama standardne debljine 2 mm. Polažu se ljepljenjem na čvrstu i ravnu podlogu.
U ponudi imamo i sav pripradajući pribor kao što su rubne (kutne) trake, protuklizne trake za stepenice te PVC elektrode za varenje koje se koriste za spajanje podova kako bi činile jedinstvenu cjelinu.
PVC rukohvati namjenjeni su za zaštitu odnosno oblaganje metalnih ograda kako nebi došlo do ozljeđivanja ili kako bi se popravio vizualni dojam. Primjenjuju se u prostorima gdje je velika fluktuacija ljudi, radionicama, a otporni su i na strojnu manipulaciju manjih težina.

SAMONIVELIRAJUĆI POLIURETANSKI PODOVI

Vrlo kvalitetna i izuzetno čvrsta podna obloga na bazi epoksilnih smola. Primjenjuje se kao podna obloga za industrijske pogone (zatvorene, otvorene ili poluotvorene) te za trgovinske kuće i skladišne prostore. Otporan na sve vrste habanja i uporabu pretovarne manipulacije.

Sva prava pridržana © Eko plastika d.o.o. 2008. - 2024. |  izrada web stranica  | ekoplastika@ekoplastika.hr