TEFLON (PTFE)

BIJELI (teflon profili, folije i ploče)

Materijal je otporan na kemikalije i ima izuzetno visok raspon podnošenja temperaturnih razlika (od -160°C do +260°C). Rabi se za izradu strojnih elemenata, brtvila i kao izolator.

CRNI (teflon ploče, folije i profili)

Istog sirovinskog sastava kao i bijeli teflon sa dodatkom grafita. Rabi se za izradu ležajeva pri velikim brzinama i za eksploataciju bez podmazivanja.

TEFLON PLATNO

Može biti samoljepljivo i obično. Rabi se pri zavarivanju PVC folija i profila, kao transportne trake u prehrambenoj i tekstilnoj industriji sa svojstvima neljepljive folije otporne na visoke temperature.

TEXTOLIT PLOČE

Laminat na bazi pamučnog platna i modificiranih smola, otporan na vodu, ulje, benzin i kiseline. Zbog dobrih mehaničkih, lako obradnih osobina primjenjuje se za izradu rezervnih dijelova industrijskih strojeva i kao izolator. Standardne dimenzije ploča su cca 1060x2060, a vršimo uslugu razanja na potrebnu veličinu.

PERTINAX PLOČE

Laminat na bazi papira i modificiranih smola, dobrih električnih i mehaničkih osobina. Rabi se za izradu konstrukcija te kao izolacijski materijal u svim vrstama industrija. Standardne dimenzije ploča su cca 1060x2060, a vršimo uslugu razanja na potrebnu veličinu.

Sva prava pridržana © Eko plastika d.o.o. 2008. - 2024. |  izrada web stranica  | ekoplastika@ekoplastika.hr