PVC MEKI

BEZBOJNIIzrađuje se u pločama i trakama. Rabi se za izradu industrijskih i skladišnih pokretnih vrata, toplinskih mostova na bazenima te za oblaganje rezervoara i sličnih posuda. Standardna tvrdoća je 64 +/- 2 Shora.

OBOJENI -
PVC ZELENI

Izrađuje se u pločama i trakama. Rabi se kao podloga za ručna i strojna krojenja u obućarskoj, tekstilnoj i grafičkoj industriji, za oblaganje industrijskih bazena i za izradu brtvi i podložaka u kemijskoj industriji. Standardno se izrađuje u sivoj boji, a imamo i vrlo tražen PVC zeleni meki, tvrdoće 78 +/-2 Shora. Podloga za stolove - Cetiflex

PVC TVRDI

BEZBOJNI
I OBOJENI
Izrađuje se u pločama. Vrlo je otporan na kiseline te se najčešće rabi pri izradi kada posuda za galvanizaciju u kemijskoj, prehrambenoj i tekstilnoj industriji kao i za izradu ventilacijskih otvora i sistema. Spajanje varenjem i lijepljenjem s namjenskim ljepilom omogućava vrlo široku primjenu.

PJENASTI PVCNa tržištu se pojavljuje pod trgovinskim nazivom FOREX ili VEKAPLAN ploča. To je vrlo lagana čvrsto upjenjena PVC ploča, sa jedne strane obavijena zaštitnom plastičnom folijom. Otporna je na klimatske promjene, vlagu i kemikalije te se svrstava u skupinu samogasivih materijala. Primjenjuje se u građevinarstvu kao izolator i za unutrašnja uređenja te u grafičkoj i elektro industriji.

PVC FOLIJE

BEZBOJNE I
OBOJENE
(kalander)

Različitih debljina (0.20mm, 0.25mm, 0.30mm) ima široku primjenu u grafičkoj i tekstilnoj industriji. Izrađuje se u pločama.

PVC FOLIJE ZA VAKUMIRANJE

Namjenjene za industrijsko vakumiranje različitih debljina, a izrađuje se u trakama različitih širina i dužina (standardnih i po zahtjevu kupca za veću količinu). Moguće debljine su 0.20mm, 0.25mm, 0.30mm, 0.40mm i 0.50mm i 0.60mm.

Sva prava pridržana © Eko plastika d.o.o. 2008. - 2024. |  izrada web stranica  | ekoplastika@ekoplastika.hr